Author Topic: kyocera cadence  (Read 533 times)

Offline dsprod

  • Dansdeals Platinum Elite
  • ****
  • Join Date: Oct 2018
  • Posts: 289
  • Total likes: 6
  • DansDeals.com Hat Tips 0
    • View Profile
  • Location: Lakewood, NJ
  • Programs: Hertz pc, Marriott gold, United premier platinum, star alliance gold.
kyocera cadence
« on: January 02, 2022, 06:49:47 AM »
Is there a way to get email on a kyocera cadence after tag blocked it using techloq?

Online YitzyS

  • Dansdeals Presidential Platinum Elite
  • ********
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 4288
  • Total likes: 8868
  • DansDeals.com Hat Tips 31
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: Lakewood, NJ
Re: kyocera cadence
« Reply #1 on: January 02, 2022, 07:50:46 AM »
Is there a way to get email on a kyocera cadence after tag blocked it using techloq?
Yes, I believe so. Mine was blocked by TAG and I was able to install an email app. But you'll need to use ADB.

See this thread and this website.

Offline dsprod

  • Dansdeals Platinum Elite
  • ****
  • Join Date: Oct 2018
  • Posts: 289
  • Total likes: 6
  • DansDeals.com Hat Tips 0
    • View Profile
  • Location: Lakewood, NJ
  • Programs: Hertz pc, Marriott gold, United premier platinum, star alliance gold.
Re: kyocera cadence
« Reply #2 on: January 02, 2022, 08:33:00 AM »
Was your phone blocked with techloq or another filter? it doesnt seem to allow new apps to be downloaded with a techloq filter on the phone.

Online YitzyS

  • Dansdeals Presidential Platinum Elite
  • ********
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 4288
  • Total likes: 8868
  • DansDeals.com Hat Tips 31
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: Lakewood, NJ
Re: kyocera cadence
« Reply #3 on: January 02, 2022, 08:44:32 AM »
Was your phone blocked with techloq or another filter? it doesnt seem to allow new apps to be downloaded with a techloq filter on the phone.
I'm honestly not sure. TAG asked me when I filtered it if I want email, and at the time I said no. When I click on the default email app or the browser it just doesn't respond. But I was able to install apps through Apps4flip.

Offline WonderingYid

  • Dansdeals Platinum Elite + Lifetime Gold Elite
  • ******
  • Join Date: Jun 2021
  • Posts: 838
  • Total likes: 100
  • DansDeals.com Hat Tips 2
    • View Profile
  • Location: New York
Re: kyocera cadence
« Reply #4 on: January 02, 2022, 01:48:53 PM »
I'm honestly not sure. TAG asked me when I filtered it if I want email, and at the time I said no. When I click on the default email app or the browser it just doesn't respond. But I was able to install apps through Apps4flip.
Same story with Meshimer?

Offline gns

  • Dansdeals Silver Elite
  • **
  • Join Date: Mar 2019
  • Posts: 50
  • Total likes: 0
  • DansDeals.com Hat Tips 0
    • View Profile
  • Location: lol
Re: kyocera cadence
« Reply #5 on: January 20, 2022, 07:43:43 AM »
quick quistion is it possible to remove officesuite on the kyocera cadence??if yes pls lmk how
thanks

Online YitzyS

  • Dansdeals Presidential Platinum Elite
  • ********
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 4288
  • Total likes: 8868
  • DansDeals.com Hat Tips 31
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: Lakewood, NJ
Re: kyocera cadence
« Reply #6 on: January 20, 2022, 08:01:37 AM »
quick quistion is it possible to remove officesuite on the kyocera cadence??if yes pls lmk how
thanks
You might be able to find your answer here:
See this thread

Offline gns

  • Dansdeals Silver Elite
  • **
  • Join Date: Mar 2019
  • Posts: 50
  • Total likes: 0
  • DansDeals.com Hat Tips 0
    • View Profile
  • Location: lol
Re: kyocera cadence
« Reply #7 on: January 20, 2022, 08:48:45 AM »
You might be able to find your answer here:
sorry didnt work

Offline Yisroel Tech

  • Dansdeals Lifetime Platinum Elite
  • *******
  • Join Date: Dec 2015
  • Posts: 1893
  • Total likes: 257
  • DansDeals.com Hat Tips 2
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: Monsey, NY
Re: kyocera cadence
« Reply #8 on: January 20, 2022, 08:55:01 AM »
sorry didnt work
What didn't work?

You can certainly uninstall if using ADB.