Talk about pretzels, this is twisted in every way
DDF is a great sign of Jews getting along fwiw, and I love it.
Let me present an edited version of the second paragraph to put things into perspective with reality:
https://www.msn.com/en-us/news/world/a-new-foreign-policy-headache-for-biden-as-israel-forms-its-most-right-wing-government-ever/ar-AA14xZZv?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=51afd588b9e04eb7acf8fd3d7df3e90b
לאור המתקפות המטופשות משמאל על המינוי של מעוז לסגן שר, כדאי לצפות במעוז ובנשיא הרצוג מחליפים חוויות על כהונתו של מעוז כמנכ"ל משרד הפנים תחת רה"מ אהוד ברק, וכמנכ"ל משרד השיכון תחת רה"מ אריק שרון:(תתרגם לאנגלית @BarakRavid) pic.twitter.com/xAzjbyJuBQ— אלון רונן (@Ronen2022) November 27, 2022
לאור המתקפות המטופשות משמאל על המינוי של מעוז לסגן שר, כדאי לצפות במעוז ובנשיא הרצוג מחליפים חוויות על כהונתו של מעוז כמנכ"ל משרד הפנים תחת רה"מ אהוד ברק, וכמנכ"ל משרד השיכון תחת רה"מ אריק שרון:(תתרגם לאנגלית @BarakRavid) pic.twitter.com/xAzjbyJuBQ
The Jerusalem Post: Qatar shows that Abraham Accords did not change Arab-Israeli relations.https://www.jpost.com/middle-east/article-723460
These things needs decades of real news to counter the decades of anti-Israel propaganda (that still continues).
You would be surprised how fast people's minds can change. It sounds right to say decades, but IMHO with a sincere change it can actually be accomplished in 5-10 years (or less). People have short memories (especially if they are based on falsehoods).
https://blogs.timesofisrael.com/the-invention-of-the-palestinian-people/
בבחריין הפגינו היום נגד נרמול היחסים עם ישראל ובגלל שיהודים שם חגגו את חג החנוכה בבירת בחריין אלמנאמה .. בקריאות מוות לישראל ובקשה לסגור את השגרירות במדינה ושבקרוב צבא מוחמד חוזר לפלשתין לדבריהם pic.twitter.com/e9T4dopCOc— כל החדשות בזמן אמת 🟢 (@Saher95755738) December 23, 2022
בבחריין הפגינו היום נגד נרמול היחסים עם ישראל ובגלל שיהודים שם חגגו את חג החנוכה בבירת בחריין אלמנאמה .. בקריאות מוות לישראל ובקשה לסגור את השגרירות במדינה ושבקרוב צבא מוחמד חוזר לפלשתין לדבריהם pic.twitter.com/e9T4dopCOc
מזעזע ביום השואה הבינלאומי יהודים נרצחים בזמן תפילת ליל שבת בבית כנסת בירושלים ע״י רוצחים שפלים. אני מתפלל לרפואת הפצועים ומחזק את משפחות הנרצחים הלב שלי אתכם ברגעים קשים אלה 💔 🇮🇱🇸🇦— محمد سعود מוחמד סעוד Mohammed Saud (@mosaud08) January 27, 2023
מזעזע ביום השואה הבינלאומי יהודים נרצחים בזמן תפילת ליל שבת בבית כנסת בירושלים ע״י רוצחים שפלים. אני מתפלל לרפואת הפצועים ומחזק את משפחות הנרצחים הלב שלי אתכם ברגעים קשים אלה 💔 🇮🇱🇸🇦
טבח בבית הכנסת: "המחבל ירד מרכב והתחיל לירות בעוברים ושבים" נווה יעקוב 9 הרוגים והרבה פצועים לפי דיווחים ערבים pic.twitter.com/ZqVg8wqvAE— כל החדשות בזמן אמת 🟢 (@Saher95755738) January 27, 2023
טבח בבית הכנסת: "המחבל ירד מרכב והתחיל לירות בעוברים ושבים" נווה יעקוב 9 הרוגים והרבה פצועים לפי דיווחים ערבים pic.twitter.com/ZqVg8wqvAE
pic.twitter.com/zIwMJNend6— כל החדשות בזמן אמת 🟢 (@Saher95755738) January 27, 2023
pic.twitter.com/zIwMJNend6
Do we know which shul ? More specific location details?
גם בשכם חוגגים . בינתיים שם המחבל פאדי עיאש משועפט pic.twitter.com/ebAVJKBfPk— כל החדשות בזמן אמת 🟢 (@Saher95755738) January 27, 2023
גם בשכם חוגגים . בינתיים שם המחבל פאדי עיאש משועפט pic.twitter.com/ebAVJKBfPk